lauantai 9. tammikuuta 2010

Reissusaldoa, part II

Nyt niihin ostoslöytöihin sitten.

Mulla on hirvittävä kenkäongelma ihan noin yleisellä tasolla. Jalkani ovat sen verran isot, että Suomen markkinoilta on jokseenkin mahdotonta löytää kenkiä jotka olisivat a) kivan näköiset, b) oikean kokoiset ja c) tyttökengät. Tennareilla ja skedetossuilla olen kulkenu noin pääsääntöisesti jo muutaman vuoden, mutta kun ei ne tennarit oikein sitten taas sovi ihan kaikkien vaatteiden kanssa.

Noh, Hampurista löytyi pelastus:



Nahkaiset tyttökengät, pienellä korolla ja kivoilla yksityiskohdilla. Ekasta kenkäkaupasta ja ihan järjettömän halvallakin vielä! Taustalla samasta kaupasta löytynyt käsilaukku - niitähän kun ei ole koskaan liikaa...

En ole myöskään muutamaan vuoteen pitänyt hirmu aktiivisesti mitään koruja. Nyt sisäinen harakka on kuitenkin taas herännyt ja siitä seurauksena



kahdet korvikset, vyö ja kaulakoru. Noita käätyjä on vielä toinenkin, mustana.

Käsityöharrastajana piti etsiä myös lankoja ja tarvikkeita. Lankoja löytyi pieni nyssäkkä, tarvikkeita ei. Koetin etsiä Addin valmistamia puikkoja, mutta omiin silmiini ei missään moisia sattunut. Murun täti sitten illalla totesi kun asia tuli puheeksi, että "täällähän noita käsityökauppoja on vaikka millä mitalla". Noh, ehkä se on sitten sen ensi kesän reissun asia tutustua niihin.



Vaatelöytöjäkin tuli tehtyä:
-musta Tom Tailorin polvipituinen farkku-kellohame
-mustat tyttömalliset reisitaskuhousut nyörisomisteilla
-Fishbonen musta t-paita/tunika punaisilla ja harmailla tehosteilla
-harmaa toppi läpikuultavilla reikäsomisteilla
-polvisukkia ja sukkahousuja iso pino

Kosmetiikkapuolelle en ehtinyt sen suuremmin perehtyä, pari tuoksua tosin löytyi.
Luin menomatkalla lentokoneessa Finskin mainoslehdestä Bossin uudesta Orange - hajuvedestä. Kuvauksen perusteella vaikutti hyvinkin mielenkiintoiselta. Takaisinpäin tullessa lentokentällä oli sopivasti aikaa tutustua parfymerian saloihin, sieltä löytyi Bossin hylly - ja loppu onkin historiaa. Ihana tuoksu, ihan mua. Kevyt, hedelmäinen mutta samalla kuitenkin särmikäs ja mausteinen. Tyttökaveri sanoi ehkä jopa ihan hitusen miehekkääksi.

Toinen löytö oli Espritin VIPlife. Pikaisen testauksen perusteella kevyt ja karkkimainen tuoksu, parempaan käyttöön tämä ei ole vielä ehtinyt.

Kotiinkin piti napata pari juttua. Reeperbahnilla oli paljon pikkuisia putiikkeja joissa myytiin lähestulkoon kaikkea mahdollista. Yhden kaupan ikkunassa oli goottihenkinen keijupatsas joka oli ihan pakko saada mukaan. Tästä tulee kuva myöhemmin, heti kun tyttö on toipunut pienestä matkalla kohdanneesta tapaturmasta.
Lisäksi pari kaneli-tuoksusekoitusta ja musta käden muotoinen pieni "patsas" tuonne tyttöilyhyllylle helyjen säilyttämistä varten.

Murun ostoksista en uskalla tässä kohtaa edes sen enempää mainita: vaatetta, kalastustarvikkeita, fillarikamppeita ja animea.
Ehkäpä näillä pärjää taas hetkosen aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti