sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kun ovikello soi klo 00:02...

... niin mistä ihmeestä lie kyse?

Henkkoht makasin siis eilisen illan kuumeisena sohvalla. Muru istui oman pöytänsä ääressä ja lattialla istui yksi ystävämme, joka poikkesi hetkeksi jutustelemaan. Illan edetessä iski nälkä joten tilasimme pizzaa kotiin kuskattuna.

Puhelin oli just soinu, pizzakuski soitti olevansa pihalla. Vaatetta niskaan ja kengät jalkaan - ja ovikello soi. Ehdin ajatella että mitäs kummaa kun menin avaamaan. Oven takaa nimittäin löytyi kaksi poliisia.

-"Iltaa. Onkos täällä kaikki kunnossa?"
-"Joo, on, kaikki on oikein hyvin. Mitenkä niin?"
-"Saatiin ilmoitus että on kovasti meteliä ja häiriötä. Montakos ihmistä täällä on?" ja tähyilyä olkapään yli eteiseen.
-"Minä, mun avomies ja yksi kaveri, istuskellaan tässä iltaa."
-"Jaha, jaha. Takki sulla on päällä, oottekos menossa jonnekin?"
-"Joo, hakemaan pizzaa tuosta pihalta kun tilattiin, kuski soitti just."
-"No eipä siinä sitten. Mutta kyllä kolmellakin ihmisellä sitä ääntä saa aikaiseksi, jos pikkuisen hillitsette. Tai no, ette te varmaan niin kovasti ole möykänny mutta kun nää kaikki on kuitenkin pakko tarkistaa."

Vähän piti kyllä raapia päätä. Tai no, kyllä me tiedetään tasan ja tarkkaan mistä tuoKIN asia on saanu alkunsa. Samassa rapussa asuu eräs henkilö jolla on nyt ilmeisesti kova vimma saada häirittyä meidän elämää täällä. Postiluukusta on pudoteltu jo useampi lappu, samoin ala-aulaan on jätetty seinälle muutama lappu, yksi on teipattu ulko-ovemme viereen jne jne jne.

Kyseinen henkilö on joskus jutellessamme suoraan myöntänyt että on savustanut muutaman ihmisen ulos tästä taloyhtiöstä, lieneekö nyt meikäläiset ns. mustalla listalla?
Mainitsin kyseiselle henkilölle jo muuttaessani, että jos joku häiritsee, niin saa ja pitääkin tulla soittamaan ovikelloa niin korjataan asia. No, eipä ole näkyny.

Olihan toisen poliisisedän viimeinen kommentti murulle tuossa pihalla että "niin no, onhan noita kaikenlaisia soittelijoita:"

Mutta meni kyllä hetkeksi ruokahalu ihan pelkästä veetutuksesta. Ajattelin jo eilen että olisikohan aiheellista mennä jutustelemaan isännöitsijälle maanantaina, tuo on nimittäin mun mitta-asteikolla jo kiusantekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti