lauantai 16. tammikuuta 2010

Muoti-whine.

Miten surullista onkaan mennä suomalaiseen (nuorten)vaatekauppaan ja todeta että kaikki tangot ovat täynnä kerrassaan kammottavia riepuja, joita ei uskoisi yhdenkään täysjärkisen ihmisen kiskovan päälleen? Joko legginsejä tai sitten jotain teltan kokoisia, kammottavia muodottomia löppänöitä? Värit ja kuosit suoraan menneisyydestä.

Ja sit kun selviää siitä kaupassa aiheutuneesta järkytyksestä ja lähtee iho kananlihalla pois sieltä, niin mihinkä sitä törmääkään?

No kyllä. Juurikin näihin "olen niin ihq-daa-trendikäsmuodikas" laumaeläimiin jotka parveilevat kauppakeskuksissa ja kaupungilla näiden ah, niin trendikkäiden kauppojen kassit käsivarsilla.

Yök, sanon minä.

Tekisipä mieleni avautua nyt näistä kaikista skiljoonasta muotiblogistakin joita tunkee joka ikisestä tuutista, mutta en viitseis pilata aamuani enää tän enempää. Ei ne siitä kuitenkaan mitään opikseen ota :D

Alanpahan vain taas pistää rahaa jemmaan jotta pääsen taas jonnekin tämän maan rajojen ulkopuolelle vaateostoksille. Puolen vuoden sisään tullu nyt tehtyä kaks ulkomaanmatkaa ja molemmilta reissuilta tarttunu mukaan kiitettävä läjä oikeasti hyvännäköisiä vaatteita, jotka ei kävele vastaan joka kolmannen ihmisen päällä tämänkään kokoisessa kaupungissa.

2 kommenttia:

  1. I Agree. Leggingsit on helvetistä. Kuvitelkaa rakkaat ihmiset, että tässä maailmassa saattaa olla niinkin sairaita ihmisiä, että he pitävät esim. wetlook/farkku-kuvioituja leggingsejä seksikkäinä vaatekappaleina?

    "Can i please help u to just shut the fu*k up, *stab-stab-stab*"

    VastaaPoista
  2. niimpä! legginssit ja siinä päällä joku muodoton säkki. se on ihan surullista. no mutta jotkut eivät tiedä mikä näyttää hyvältä ja tyylikkäältä niin pitäkööt leginssejä ja säkkijeja ja toippia joka ei edes ylety perseen yli, jolloin me muut näytämme niin paljon tyylikkäämmiltä ;)

    VastaaPoista