sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Shop-shop-shopiti-shop.

Mullahan siis tunnetusti on kenkäkriisi. Noh, viimeksi löydetyistä Osiriksen tennareista alko sinkoilla solekumien ympärillä olevat tikkauslangat ja olin vähän että wtf, kyseessä on kuitenkin vasta muutaman kuukauden vanhat tossuttimet. Alkuviikosta sitten piipahdin Skanssin Top-Sportissa kyselemässä, että onkohan tää nyt valmistuvika vai mikä ihme. Tiskillä ollu miesmyyjä olikin sitten niin seipäännielly hapannaama että huhhuh. Eka kommentti oli että "joo ei me tehdä tällasille mitään ku ei me voida tietää mitä näillä tossuilla on tehty, ootsä esim skeitannu näillä?" Repesin nauruun ja totesin että en tosiaan, meen naamalleni jo siinä kohtaa ku vaikka vilkasen skeittilautaa päin - (ja toim. huom. missä näillä keleillä skeittais? Joku roti nyt sentään :D)

Asia ei edennyt kuitenkaan yhtään mihinkään, sälli ei olisi millään suostunut tekemään asialle yhtään mitään, maahantuojan nimen kaivoi pitkällisen ihmettelyn jälkeen. Oon nimittäin sitä mieltä että jos 2kk peruskäytön jälkeen tossuista sinkoilee oleelliset pohjan ja rungon kiinnityslangat mäkeen ni pakko niissä joku vika on olla.

Tänään sitten poikettiin Myllyssä, ja ajattelin ihan vain huvikseni mennä tsekkaamaan Top-Sporttiin miltä siellä näyttää asiakaspalvelun taso. Ja joo, ero oli kuin yöllä ja päivällä. Tiskin takana aluksi ollut neiti kävi pyytämässä toisen neidin paikalle, joka otti yhteystiedot ylös ja lupasi olla yhteydessä maahantuojaan asian tiimoilta.

Tuntia myöhemmin piippasi kännykkä. Tekstarissa oli että "käy vaihtamassa kengät Skanssissa, heillä pitäisi noita olla vielä." Tätä mä kutsun palveluksi. Kävin sitten vielä Top-Sportin sivuilla laittamassa palautteen kautta kiitokset tälle asiaa hoitaneelle neidille.
Vielä en käyny kenkiä vaihtamassa, huomenna vois mennä. Saapa nähdä tuleeko sanominen, nimittäin jos vain muistan nimen oikein niin saattaa jopa olla sama hapan jannu se, jolta pitää niitä uusia tossuja mennä kyselemään :D

Muita shoppauslöytöjä sitten tältä päivältä: mustat hyvin leveillä bootcut-lahkeilla olevat farkut ja murulle Vanssin nauhattomat "kusiluistin"-tennarit. Kirppikseltäkin löytyi jotain kivaa mutta sille oma postauksensa myöhemmin.

Palatakseni vielä tuohon kenkäasiaan, oon kans pitkään etsiny tyttöjen skedetossuista itselleni mahtuvia kokoja - turhaan. Tänään eksyin sitten Osiriksen nettisivuille ja löysin kokotaulukon, joka kertoi että tytöillekin tehdään ihmisten kokoisia tossuja! Osiris ei toimita suoraan Suomeen tuotteita, joten heidän sivuiltaan tilaaminen ei ole siis vaihtoehto. Paiskoinkin sitten meiliä suoraan Suomen maahantuojalle, josko sitä kautta saisi jonkinnäköistä selkoa tähänkin asiaan.

Vastauksia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti