perjantai 8. tammikuuta 2010

Kilometri nenäliinaa.

Reissun jälkeinen viikko on menny vähän niin ja näin. Murulla oli jo paluupäivän aamuna pikkuisen tukkoinen olo joka sitten pahenikin seuraavaksi aamuksi sen verran, että ei ollu töihin asiaa.

Helsinki-Vantaan lentokenttä oli edelleenkin myös matkatavaroiden osalta melkoisessa kaaoksessa, samaa soppaa sotkivat vielä kylmät ilmat ja lumisateet. Ja mitäpä siis sattuikaan? Matkalaukkua hihnalta noukkiessani huomasin sen olevan toisesta päädystä kokonaan halki ja palasia puuttuvan. Jee. Sit eiku jonottamaan tulopalvelutiskille ja tekemään vahinkoilmoitusta. Sain listan yhteistyökumppaneista joilta voi mennä hakemaan uuden laukun ja lähettävät sitten laskun Finskille.

Ja ei kahta ilman kolmatta. Ajomatkalla kotiinpäin noin puolessa välissä auto nytkähti, ihan kuin tehot olisivat kadonneet hetkeksi. Akkuvalo syttyi. Ohjaustehostin lakkasi toimimasta. Valot himmenivät. Äkkiä puhelua paremmalle asiantuntijalle ja nilkuttamalla parin kilsan päässä olevalle huoltoasemalle. Onneksi oli lämmin asema, päästiin sisälle odottamaan jatkokyytiä ja auto jäi sinne sitten odottelemaan korjausta.

Keskiviikkona päästiin kyydillä hakemaan auto - nyt se toimii taas.

Ihmettelin eilen illalla miksi kurkku on niin onnettoman kipeä. Nenäkin alkoi vuotaa ja hengitys ei tahtonut kulkea kunnolla. Aamulla oli jokseenkin önf olo mutta kiukulla, hammasta purren oli pakko mennä töihin. Ja todeta sitten tunnin päästä että ei tule mitään ja soittaa lääkäriaika. Nyt ollaan siis molemmat kotosalla potemassa samaa pöpöä. Sikaa tää ei ole, joku muu kärttyinen lenssupöpönen joka nyt toivottavasti ei roiku rasitteena ihan hirmuisen kauaa.

Noh, saapahan hyvällä omallatunnolla taas lojua koko viikonlopun sohvalla tekemättä yhtään mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti