tiistai 26. tammikuuta 2010

Herramunjee näitä töitä.

Sairasloman jälkeen 9 päivän putki nyt takana ja vielä 4 edessä, puh. Alkaa painaa jo.

Jaa että miks näin paljon? No se aiemminkin jo mainittu Assembly. Torstai-illalla pääsin normitöistä neljältä, poikettiin murun kanssa kotona hakemassa kamppeet ja lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Löydettiin hotelli ja Kaapelitehdas ja muutama tunti ryskättiin osastoa esittelykuntoon. Muutoin kaikki meni oikein hyvin mutta pikkusen jännitti myyntiartikkelien saapuminen - joku nääs oli unohtanu tilata niille kyydin firmalta Kaapelille :D

Osaston kasaamisen jälkeen ajateltiin istahtaa hetkeks hotellin aulabaariin ottamaan lasillinen tai kaks. Noh, kyllähän sen sit arvaa kuinka siinä kävi. Nukkumaan päästiin joskus neljältä :P

Perjantaiaamu olikin sitten semisti hatarahko, aamupalaa tuli hotellissa onneksi syötyä ja sit taas Kaapelille puskemaan duunia. Myyntiroinat oli tullu ja vähän aikaa piti ihmetellä ja juoda colaa ja suunnitella. Jätkillä ei oikein työ aluks luistanu ni niitäkin piti sitten ihan ronskilla otteella komentaa, ja sit alkoikin jo tapahtua ja saatiin osasto kasaan ja esittelykelpoiseks.

Nörttilapset alkoi valua kymmenen aikoihin jo sisälle kasaamaan konepaikkoja ja pällistelemään ympärille. Pikkuhiljaa ihmisten lisääntyessä alkoi kauppakin käydä ja myynnillisesti päästiin koko viikonlopun aikana ihan kivoihin lukuihinkin.

Päivät meni hyvin pitkälti Kaapelilla, illat nukkuessa :D eli tuon torstain jälkeen ei missään radalla tullu käytyä, ei vaan jaksanu.

Poikkeuksena oli sit lauantai-ilta. Käytiin koko porukalla Rodolfossa mussuttamassa ja voi omnom mitä ruokaa. Alkupaloiks etanoita, pääruuaks kunnon pihvi runsaalla salaatilla ja jälkkäriks tiramisua. Oli pikkunen ähky ton jälkeen mut hyvää oli, tuonne vois hyvin mennä toistekin.

Sunnuntaina iso osa jengistä oli melkoisen kalpeena, poikkeuksena mä ja muru ku oltiin nukuttu hyvin ja pitkät unet ja syöty hotellilla kunnollinen aamupala :D

Viimeisten kauppojen jälkeen iltapäivällä purettiin osasto ja päästiin jopa ihmisten aikaan kotiin ilman sen suurempaa ahistumista. Eilinen ja tää päivä on menny yllättävän leppoisasti duunissa vaikka on vähän pitäny kummastella messuilta saapuneita kamppeita. Kyllä tää taas tästä lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti