keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Asioiden ääneen sanominen näemmä kannattaa.

Hihhii, sain tänään mielenkiintoisen puhelun. Tuon aiemmin mainitun poliisiepisodin jälkeen kirjoitin isännöitsijälle pitkän meilin, jossa otin puheeksi pari muutakin epäkohtaa. Tänään sitten langan toisessa päässä oli isännöitsijä, joka sanoi järjestäneensä korjausmiehet epäkohta-asioille ja selvitelleensä myös tätä ns. naapurisopu-juttua. Kukaan ei ole kuulemma meistä pihahtanutkaan, eikä tämä yksi kiusanhenkikään ole sitten vienyt asioita eteenpäin vaikka näin kaikissa lappusissaan on uhkaillutkin. Saanemme siis olla ihan rauhaksiin.

Saikku jatkuu edelleen. Kävin apteekissa hakemassa viidennet tropit, josko nyt vihdoin sais tän pöpön pois. Samalla reissulla kävin ihan piruuttani apteekin viereisessä koruliikkeessä tutkailemassa.
Olin tuosta samaisesta liikkeestä spotannut ennen joulua yhden mustaksi sävytetyn teräksisen ranneketjun joka olisi ollut murulle ihan omiaan. Syystä tai toisesta se jäi kuitenkin ostamatta. Noh, tällä reissulla semmoinen sitten tarttui mukaan, ihan vaan vaikka keskiviikon kunniaksi :) Malli on hieman eri kuin se ihan ekaksi katsomani, mutta tuo taitaa olla jopa parempi. Ja vielä varsin kukkaroystävälliseen hintaan ^^

Joululahjaksi tilatun lehden eka numero kolisi myös luukusta tänään. Mä saan siis pötköttää sohvalla ihan rauhassa taas koska muru viihdyttänee itseään muutaman tunnin tuon parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti