keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Blaah!

Tylsää. 10 minuutin päästä pitäis lähteä töihin ja jostain syystä ei tippaakaan huvittais. Oon edelleen vahvasti sitä mieltä että tällainen työaikarytmi ei sovi mulle. Aamulla ei saa mitään aikaseks, saati sitten illalla. Ja annas jos pikkuisen erehtyy työpäivän jälkeen käymään jossain. Sit ehtii hyvä jos ruokaa laittaa.

Muutenkin taitaa olla jonkin sortin kevätankeutta ilmassa. Viime viikko oli talvilomaa ja vaikka mielessä oli, että tekis hirveesti kaikkea, niin havahduin keskiviikkona siihen että oon lähinnä vaan lojunu sohvalla ja ollu epäedustava :D Ei vaan, tulihan tuossa käytyä pk-seudulla olemassa sosiaalinen ja harrastettua taas kotiseutureissaamistakin, mut silti.

Lumien sulaminenki oli jo hetken aikaa vauhdissa, mut sit paukahti uus pakkanen taas. Sais mun mielestä tulla kyllä jo kunnon kevät. Varsinkin kun tietää että taas tänäkin vuonna ekat mouhot vaihtaa autoihin kesärenkaat alle jokseenkin heti kun ne saa vaihtaa, ja sit tulee parin päivän päästä hetkellinen takatalvi ja sit saadaan taas lukea lehdistä että "takatalvi yllätti autoilijat". Ei ne ikinä sitä taida oppia.

Joo. Sit töihin ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti