tiistai 12. tammikuuta 2010

Raitoja.

Murulla oli tukkakriisi tuossa jo jonkin aikaa ja yksi ilta sitten nappasin hiustenleikkuukoneen käteen ja laitettiin herran pääkarvusto uuteen uskoon. Leikkaamisen jälkeen kommentti oli "onko mulla oikeasti tän värinen tukka? Voitaisko tehdä tälle jotain?"

Pikku hetki pengottiin väripurkkivarastoa (mulla kun ei noita hiusvärejä ole yhtään jemmassa *khöh*) ja suunniteltiin hetki. Lopputulos oli sitten tämä:



Mustaa (joka näytti kyllä enempikin tummansiniseltä) 3mm terällä ajeltuihin raitoihin ja violetinpinkkiä 9mm terällä ajeltuihin raitoihin.

Duunikaverien kommentit oli kuulemma ollu varsin mielenkiintoista kuultavaa :D Paras oli kuitenkin ehkä yhden herran toteama "oot ollu kyllä ihan liikaa Tarun seurassa".
Peruste tälle lienee siinä, että mun tukka on kahden ja puolen vuoden firmassaoloaikana ollu varsin monenvärinen. Tämä käsittää variaatiot mustasta ja tummansinisestä blondiin, välissä useampi punaisen, pinkin, oranssin ja vaaleanpunaisen sävy. Viimeistään siitä tietää taas että on aika päivittää tukkamuoti, kun samaiselta murun tukkaa kommentoineelta duunikaverilta tulee kommentti "oot ihan tylsän värinen, tee tolle tukalles jotain".

Ja pitääkin tehdä jotain asap, sillä...

Puolentoista viikon päästä olis taas Assembly-messut jonne on buukattu meikäläisellekin työvuoro <3 Tykkään hirmuisesti noista messumeiningeistä, kivaa vaihtelua tavalliseen duuninpuurtamiseen. Toivottavasti tää lenssu menee kunnolla ohi ennen messuja, sen nimittäin tietää taas että nukkuminen saattaa jäädä vähemmälle.

Winter Assyt on tänä vuonna Helsingissä, viime vuonna ne olivat Tampereella ja vaihtelun vuoksi istuin itse siellä konepaikalla pelaamassa muiden nörttien kanssa :D Wowia tuli tahkottua ihan kiitettävästi, ei oikein maistunut pelaaminen hetkeen tuon reissun jälkeen. Tällä kertaa kone jää kuitenkin kotiin ja pääpanostus on jälleen duunissa.

Uus yritys mennä tuonne sohvalle lojumaan, muru sotki jo dippiainekset kermaviiliin, jokohan se olis valkannu myös leffan mitä katsotaan ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti