sunnuntai 31. tammikuuta 2010

13/14.

Kun kahdessa viikossa tekee 13 päivää putkeen duunia ja melkoisen kivan määrän ylitöitä, saa varmaan ihan luvallisesti släkätä yhden päivän ennen seuraavaa 6 päivän rutistusta? Duunissa mennään talvilomakautta ja ens viikon meikäläinen on sitten päävastuullisena omalla osastolla. Ihme kyllä ei ees jännitä tai ahista tai mitään, koska tiedän että hanskaan hommat ja saan kaiken tehtyä kunnolla. Jotenkin on vaan jännä fiilis ku aina aiemmin tottunu siihen että on itse se ns. rividuunari ja nyt jannut tulee kysymään multa että saako ne tulla tai mennä tai tehdä jotain tai olla tekemättä - ja jos mä sanon että hoitaisitko tuon homman ens, niin ne hoitaa! Feelin' like I haz respect.

Duunipäivän jälkeen läksin eilen taas itsekseni kaupungille shoppaamaan. Muru oli laittamassa kaverin autoa kuntoon ni en olis jaksanu homehtua koko iltapäivää yksikseen kotona.
Kävin testaamassa että olisikos ne yhdet nahkasaappaat muuttunu yön aikana isommiks mutta ei ne mokomat ollu, joten sinne ne jäi kauppaan.

Cybershopista tarttui sitten hörhelö-rock-rensseli-minihame mukaan. Mustavalkoista tartania, mustaa pitsiä, hakaneuloja, vetskareita ja nyörejä. Nomnom.

Laura tuli iltasella istuskelemaan lähinnä neulekirjan lainaamisen varjolla, mut sit ilta venähti hiukan juoruamisen ja alakerran tätösen häiritsemisen kanssa :D Kivaa oli <3

Nyt vapaapäivän kunniaks vois mennä hiukkasen pällistelemään miltä maailma näyttää päivänvalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti