lauantai 5. joulukuuta 2009

Viikonloppu.

Toinen vapaa viikonloppu putkeen, ihan luksusta.

Eilinen työpäivä oli ihan hillitöntä puurtamista, ihmiset taisivat seota niistä suurista veronpalautussummistaan tai sitten ne hilut poltteli muuten vaan taskun pohjilla, niin kova kiire kaikilla tuntui olevan päästä niistä eroon. Kauppa kävi ja ihan tyytyväisiltä ihmiset vaikutti vaikka joutuivatkin aavistuksen jonottelemaan. Saas nähdä tuleeko vielä kiirumpaa kun joulu lähestyy.

Illalla kaupassa päätettiinkin sitten että nyt syödään hyvin. Naudan entrecôteeta, pasta-narskujuustosalaattia ja italialaista punkkua. Kaikki muu oli omnom mutta punkku jäi vähän pettymykseksi. Tykkään eniten chileläisistä ja australialaisista viineistä niin tuo saapasmaan tuotos maistui hieman ohuelta ja ehkä turhankin kevyeltä tuon lihan kanssa. Pääasia kuitenkin tuli hoidettua eli masut tuli täyteen :)

Tänään nukuttiin pitkään ja rauhallisen aamukahveilun jälkeen lähdettiin liikkeelle. Suunnitelmissa oli lisämuistin vieminen kaverin tietokoneeseen ja sen jälkeen pienimuotoista shoppaamista. Lähinnä mielessä oli kameran etsiminen ja takaraivossa kummitelleiden tiilenpunaisten sammareiden poistaminen. Sammarit löytyi, ihanat megaleveät bootcut-lahkeet ja muuten varsin timmisti istuvat. Kohtuu hinnallakin vielä!

Kameraa siis oon jo pitkään kaivannut. Canonin Powershotista ja Ixuksesta on kokemuksia, ja Canon miellyttää pokkaripuolella tuntumaltaankin kaikkein eniten. Anttilassa sitten silmään osui Ixus 980 IS joka vaikuttaisi hyvinkin mielenkiintoiselta. Hintaluokka kohdillaan ja ominaisuudetkin pätevät. Pikkuisen googlettamista ja tutustumista tuo vielä vaatii ennen lopullista päätöksen tekemistä.

Mutta nyt lautapeli-iltaa viettämään kaverille ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti