sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Etsivä löytää.

...kaikenlaista.

Aamun kirpparireissulta tarttui mukaan vihdoin ja viimein puinen tummanruskea tabletti kahvinkeittimen alle. Sellaista on etsitty jo piiiitkään ja nyt kun niitä sattui löytymään kaksi juuri mielessä kangastelleen kaltaista niin pitihän ne poistaa. Hintakin sattui kohdilleen, päätähuimaavat 50cent per. Onpahan varalla sitten toinen jos ja kun onnistun feilaamaan tuon toisen jotenkin näppärästi. Parin euron pokkarilöytö jäi näppeihin myös, Clive Cusslerin Sahara. Leffana oli ihan viihdyttävä ja kirjaa olen jo useasti hipelöinyt mutta mielestäni liian kovan hinnan takia jättänyt aiemmin ostamatta. Hömpästä kun ei raaski ihan kauheasti maksella.

Kierreltiin siis murun kanssa sunnuntain kunniaksi hiukan kauppoja ja ajeltiin naapurikunnissa. Lumisateessa oli vekkulia liukastella ja naureskella joulupanikoiville ihmisille. Ei ne taida koskaan oppia.

Pari peliäkin tarttui matkaan. Itselleni nappasin megahalvennuksesta Warhammer Onlinen, mainoksista sitä on tullut kuumoteltua jo pitkään ja nyt se sitten tarttui haaviin. Laskettaneen tuokin kai joululahjaksi :) Muru löysi itselleen jonkin japani-anime-mätkintä-whatsoever pelin jota pelikaupan myyjä ainakin kehui. Pääsee sitten ehkä itsekin huitomaan wii-palikoilla.

Pukinkonttiinkin tuli täydennystä, näistä lisää sitten tuonnempana. Ei kaikkia lahjoja saa sentään hypettää etukäteen ;)

Ikeassakin tuli poikettua, sohvapöytää etsittiin ja sellainen löytyi. Tai no, ei tämä nyt Ikean sivuilla kyllä sohvapöytäosastolta löydy vaan ennemminkin säilytyskalusteista, mutta onpahan multifunktionaalisempi.

Ja se toinen kauan etsitty. Olen jo jonkin aikaa etsinyt yhtä Nivean luomiväriä, jota on monessa akkainlehdessä kovasti kehuttu ja hypetetty. Joka ikisessä kaupassa olen spotannut Nivean standin läpi, mutta ei voittoa. Pisti jo yhdessä kohtaa pikkuisen risomaan, että "taas kaikki nuo on myyty loppuun kun akkainlehtiä lukeneet ihmiset ostaa ne mainoksen uhreina" ... ja mikäköhän mä sitten mahdankaan olla..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti